Het is mogelijk om de energie van onze collectie zelf te ervaren, tijdens sanctuary services in Nederland. 

We zijn erg dankbaar wanneer mensen die in het bezit zijn van onze sculpturen ervaringen willen delen. Dit is een geweldige manier om het inzicht en gewaarzijn te brengen in de voordelen en kracht die kristallen sculpturen kunnen hebben voor ons welzijn. Het is ook erg inspirerend om ervaringen te delen met elkaar. Wanneer we delen, groeien we samen in wijsheid. 

Wanneer jij ook een ervaring wenst te delen, zijn we dankbaar om je bericht te ontvangen. 

Patricia haar ervaring:

"Door Claudia heb ik de carvings van Zhu Kongtai leren kennen. De eerste carving die ik kocht had prachtige energie, brengt gronding en verruiming van het bewustzijn. Bij meditatie wordt het 'veld' verder geopend.

Het tweede beeld heeft Kongtai speciaal voor mij gecarved. Op het moment dat ik het beeld zag, erkende ik Meesterschap van Kongtai. Zoveel elementen in finesse gecarved waaruit LichtKracht straalt."

Caroline haar ervaring:

"En dan ineens vliegt er ineens een heel bijzondere energie binnen. Met mijn intervisie groep hadden we een bijzondere avond, waar we een vortex hadden gebouwd met deze bijzondere carvings en de energie uit China. Deze was zo krachtig dat ik in veiligheid een hoop los kon laten om verder te groeien. Nu is het al een hele tijd later en nog steeds loopt de plek waar de vortex was opgebouwd over van de energie. Deze ervaring zou ik iedereen gunnen!"

(Deze vortex energie kwam voort uit een Kristallen Grid Ceremonie)