Volg de Weg van de Natuur

Ik herinner me nog heel goed, de eerste keer dat ik een Chinese Meester ontmoette, hij gaf graag les door middel van eenvoudige liedjes en chants die diepe wijsheid bevatte. Hij zei:  'wat je chant, dat word je'.

Een van de eerste liedjes die ik leerde was: Follow Natures Way, in het Chinees 'Dao Fa Ziran' genoemd. Ik zing dit lied al jaren, om in contact te zijn met de wijsheid van de natuur en waar mijn hart thuis is.

Dan gebeurt er een van die grappige dingen in het leven. Ik werd viel direct op deze carving Kongtai zodra hij deze klaar had... Ik had absoluut geen idee wat het tekst erop betekent. Om later van hem te leren dat de kalligrafie hij koos om in dit stuk te carven, betekent: Dao Fa Ziran!

Het is een van die kostbare momenten in het leven die je nooit zult vergeten. De synchroniciteit die je op je weg door het leven vind en de toevalligheden die je toe vallen, als je... de Weg van de Natuur volgt... 🙏🏻